ICRAA.org

CIRCLE

CĂRŢI DESPRE ISLAM ÎN LIMBA ROMÂNĂ

C

1. Coranul

Coranul in limba Romana este traducerea sensurilor scripturii din originalul in limba Araba care a fost revelat de Allah la profetul Muhammad (pacea lui Allah asupra lui) acum 1400+ ani

Descarca aici

2. Adevarata Religie

‘Adevarata religie’ ,de Bilal Philips, este o carte pe cat de scurta pe atat de surprinzatoare, cu argumente uimitoare, proaspete si inteligente. Comparand diveresele religii adoptate de oameni de-a lungul timpului, devine tot mai clar care este cea adevarata, cine este Dumnezeu si unde il putem gasi.

Descarca aici

3. Ghid pentru o mai buna intelegere a Islamului

O dovada uimitoare ca Quranul a fost, este,  si va fi o provocare pentru toate timpurile. Parcurgand aceasta carte veti descoperi miracolele acestei ultime revelatii care este cu siguranta cuvantul Unicului Dumnezeu si singurul drum drept spre Paradis. Deasemenea puteti cunoaste adevarata esenta a islamului  care este un sistem de viata complet cuprinzand toate aspectele existentei  umane.

Descarca aici

4. Omul cu chiloti rosii

Cine este  omul cu chilotii rosii? Nu vom afla prea multe despre el citind aceasta carte. Mai degraba va trebui sa ne gandim cum sa-l tratam pe acest om. Parcurgand paginile cartii vom porni intr-o calatorie interesanta, menita celor care nu subscriu principiului ‘Crede si nu cerceta’.
Traducator: Amatullah

Descarca aici